Lavashow

Lavashow

Lasten rakastama sometähti nukkeystävineen valloittaa kaikenikäiset katsojat hulvattoman räiskyvällä show’llaan!

Kokopitkässä ”Vatsastapuhuja Sari ja kaverit” –show’ssa Sari ja lapsiyleisö päättävät järjestää Simpanssi-Anssille ison syntymäpäiväyllätyksen. Siihen tarvitaan paljon luovuutta, ripaus kekseliäisyyttä, hippunen taikaa ja tietysti onnittelulaulu. Vauhdikkaassa shoessa Sari juoksuttaa lavalle värikkään nukkekavalkadin, jotka hassuttelun lomassa esittävät hauskoja laulunumeroita ja taikatemppuja. Höpsössä avustajanumerossa Sari tuo lavalle avustajan, jonka muuttaa eläväksi vatsastapuhujannukekseen. Tämä 40-50 minuuttia pitkä esitys sopii erinomaisesti vetonaulaksi lastentapahtumaanne: varainkeruutapahtumiin, kevätjuhliin, kirjastoihin, taiteiden yöhön… Esitystä on tukemassa: Taiteen Edistämiskeskus ja Teaterstiftelsen Vivicas Vänner.

Simpanssi Annsin Pikkujouluyllätys -esitys on tulvillaan jouluista tunnelmaa ja joululauluja. Halloween-teemainen esitys taas on kutkuttavan karmiva ja naurettavan hauska!

Sari tuo mukanansa kaiken tarvittavan: langaton äänentoisto, valot, itseseisova taustakangas ja kaikki muu kulkee mukana. Esitys tarvitsee vapaata lattiatilaa 3 x 3 metriä ja korkeutta 2,5 metriä. Esityksen rakennusaika on n. 1,5 h ja purkuaika 0,5 h.


Sarin lavashow yhdistää raikkaalla tavalla stand upia ja taiturimaista vatsastapuhumista, hurmaten niin lapset kuin aikuisetkin.

TILAA SARI KEIKALLE