Keikalle

Keikalle

Yksityistilaisuudet / synttärit

Voit tilata Sarin esiintymään omiin kemuihisi, olipa kyseessä sitten 6- tai 60-vuotisjuhlat, häät, tai vaikka polttarit. Sarin lastensynttäriesitys (4-10 -vuotiaille) on supersuosittu tapa tehdä lapsesi juhlista ikimuistoiset niin sankarille kuin vieraillekin.

LUE LISÄÄ

Yritystapahtumat

Onko stand up –koomikot ja taikurit jo nähty? Vatsastapuhuja Sarin kuplivan hauska esitys yllättää, riemastuttaa ja posauttaa yritystapahtumasi tunnelman kattoon. Sari räätälöi esityksensä aina sopimaan juuri teidän tapahtumaanne sopivaksi. Ohjelma yhdistää koomista vatsastapuhumista ja stand upia raikkaalla tavalla.

LUE LISÄÄ

Koko perheen tapahtumat

Suomen suosituin vatsastapuhuja ja TikTok-stara Sari Aalto valloittaa hulvattoman räiskyvillä koko perheen esityksillään! Tapahtumaesiintymisissään Sari yhdistää raikkaalla tavalla koomista vatsastapuhumista ja musiikkia: kaiken ikäiset katsojat ihastuvat hulvattomien nukkehahmojen edesottamuksiin!

LUE LISÄÄ

Vatsastapuhumisshow

Kokopitkässä ”Vatsastapuhuja Sari ja kaverit” –show’ssariemua ja vauhtia rittää! Sari ja lapsiyleisö päättävät järjestää Simpanssi-Anssille ison syntymäpäiväyllätyksen. Siihen tarvitaan paljon luovuutta, ripaus kekeliäisyyttä, hippunen taikaa ja tietysti onnittelulaulu. Värikkäiden nukkien rinnalla esitys sisältää mukaansatempaavia laulunumeroita, taikatemppuja ja höpsöjä avustajanumeroita.

LUE LISÄÄ

Sari hurmaa niin lapset kuin aikuisetkin!

Sarin esitys ylitti odotukseni! Hän sai yleisön nauramaan vedet silmissä nukkekavereidensa kanssa. Lisäksi Sarilla on upea kyky muokata esityksensä sopimaan niin lapsille kuin aikuisille yleisönsä mukaan. Iso peukku!

Jarkko Tamminen

Imitaattori