Kuka olen?

Kuka olen?

Olen Sari Aalto, Suomen ensimmäinen ja ainoa
ammattimainen naisvatsastapuhuja.

Kuulun niiden harvojen ihmisten joukkoon koko maailmassa, jotka hallitsevat vaikean vatsastapuhumisen taidon. Tulin tunnetuksi Talent Suomi tv-ohjelmassa vuonna 2017, jonka jälkeen olen noussut lasten ja nuorten tuntemaksi somesensaatioksi: minulla on yhteensä yli 7 MILJOONAA seuraajaa YouTube ja TikTok -videoyhteisöissä. Huumorivideoitani on katsottu yhteensä yli kolme MILJARDIA kertaa ympäri maailman.

Päätyöni on kiertää viihdyttämässä ihmisiä vatsastapuhumisesityksilläni ympäri Suomen. Esitysten yhteydessä pidän mielelläni suosittuja Meet & Greetejä, joissa tapaan fanejani, poseeraan kaverikuvissa ja jaan fanikortteja.Olen erityisen suosittu esiintyjä perhe- ja lastentapahtumissa, markkinoilla, kauppakeskuksissa, risteilyaluksilla, huvipuistoissa, yritystapahtumissa, festivaaleilla sekä kouluissa ja päiväkodeissa.

Minut voit myös tilata esiintymään omille syntymäpäivillesi, olipa kyseessä sitten 6- tai 60-vuotisjuhlat!

Olen yksi Suomen TikTokin suurimpia nimiä, ja toteutan mielelläni kaupallisia yhteistöitä kanavallani. TikTok kasvattaa suosiotaan Suomessa valtavalla vauhdilla, ja yritysten kiinnostus mainostamiseen tällä alustalla on kovassa nousussa. Tsekkaa videoni TikTok-tililtäni @sariaalto ja ota yhteyttä!

Olen esittävän taiteen ammattilainen, ja koulutukseltani teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK). Olen työskennellyt näyttelijänä mm. yhdessä maamme arvostetuimmista nukketeattereista, espoolaisessa Teatteri Hevosenkengässä. Vatsastapuhumisen taiteeseen minut on johdattanut Suomen tunnetuin vatsastapuhuja Ari Lauanne. Mentoreihini lukeutuvat myös isäni, taikuri Simo Aalto, yhdysvaltalainen vatsastapuhujamestari Tom Crowl sekä laulajaserkkuni Saara Aalto.

TILAA SARI KEIKALLE

KAIKKIIN TILAISUUKSIIN

Räätälöin esitykseni aina tarpeisiinne sopivaksi, niin sisällön kuin kestonkin suhteen. Mukanani kulkee tarvittaessa langaton äänitekniikka, kevyt valolaitteisto ja itseseisova taustaverho. Esitysten kesto: 10-50 min tarpeen mukaan.

LAAJA OHJELMISTO

Oli kyseessä suuret lastenfestivaalit tai yrityksen pikkujoulukekkerit – taskustani löytyy juuri oikeanlaista ohjelmaa kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

TAKUUVARMA YLEISÖMENESTYS

Esitykseni ovat harvinaislaatuisia: vastaavanlaista ei tee kukaan muu Suomessa. 7 Miljoonaa someseuraajaa on tae siitä, että nimeni ja brändini tunnetaan, ja väkeä saapuu paikalle.

VIIHDYTTÄVÄÄ JA HAUSKAA

Esitykseni ovat aina hyväntuulisia ja lämminhenkisiä. Hauskat nukkehahmoni nostavat hymyn kenen tahansa huulille.

SOSIAALINEN MEDIA

TikTok

TikTok

TikTok.com/@sariaalto

Värikkäällä ja humoristisella TikTok-tililläni on yli 5,000,000 kansainvälistä seuraajaa, ja videoillani yhteensä yli 50 miljoonaa näyttökertaa. Tämä on poikkeuksellinen luku suomalaisten TikTokkereiden kentässä. Seuraajistani 7 prosenttia on suomalaisia, joka tarkoittaa noin 350,000 henkilöä. Toteutan mielelläni kaupallisia yhteistöitä kaikenkokoisten yritysten kanssa.

Instagram

Instagram

instagram.com/sariaalto_

Tililläni on 30 000 suomalaista seuraajaa. Tilini on hyväntuulinen, valoisa ja värikylläinen. Seuraajistani 62 % on naisia ja 38 % miehiä. Suurimmat ikäryhmät ovat 18-44 vuotiaat. Postaan Instagramiin 3-5 kertaa viikossa, ja käytän paljon mystorya, joka saavuttaa keksimäärin n. 800 katsojaa.


Youtube

Youtube

youtube.com/sariaalto

Youtubeen teen suomenkielistä huumorisisältöä. Kanavallani on yli 200,000 suomalaista tilaajaa. Tilaajista 65,2 % on naisia ja 34,8 % miehiä. Suurimmat ikäryhmät ovat 18-24 -vuotiaat sekä 35-44-vuotiaat. Julkaisen videoita 2-4 kertaa kuukaudessa.

Facebook

Facebook

facebook.com/sariaaltoofficial

Facebookissa minut löytää nimellä Vatsastapuhuja Sari Aalto. Minulla on yli 2200 seuraajaa, joista 50% naisia ja 49% miehiä. Jaan usein facessa muiden somekanavieni tuotoksia, sekä tietoja keikoistani.

ASIAKKAITANI

Haluatko nähdä jotain ennennäkemättömän hauskaa?  Sari Aalto tuo koomisen vatsastapuhumisen nykypäivään!

OTA YHTEYTTÄ