Etusivu

SUOMEN SUOSITUIN
VATSASTAPUHUJA SARI AALTO  

YLI 7 MILJOONA SEURAAJAA SOMESSA!

Sarin häikäisevä lavashow yhdistää raikkaalla tavalla stand upia, taiturimaista vatsastapuhumista ja musiikkia. Varaa heti!

Ota yhteyttä

KUKA OLEN?

Olen Sari Aalto, Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja.

Kuulun niiden harvojen ihmisten joukkoon koko maailmassa, jotka hallitsevat vaikean vatsastapuhumisen taidon. Tulin tunnetuksi Talent Suomi tv-ohjelmassa vuonna 2017, jonka jälkeen olen noussut lasten ja nuorten tuntemaksi somesensaatioksi: minulla on yhteensä yli 7 MILJOONAA seuraajaa YouTube ja TikTok -videoyhteisöissä. Huumorivideoitani on katsottu yhteensä yli kolme MILJARDIA kertaa ympäri maailman.

Kuka olen?

Olen Sari Aalto, Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja.

Kuulun niiden harvojen ihmisten joukkoon koko maailmassa, jotka hallitsevat vaikean vatsastapuhumisen taidon. Tulin tunnetuksi Talent Suomi tv-ohjelmassa vuonna 2017, jonka jälkeen olen noussut lasten ja nuorten tuntemaksi somesensaatioksi: minulla on yhteensä yli MILJOONA seuraajaa YouTube ja TikTok -videoyhteisöissä. Huumorivideoitani on katsottu yhteensä yli kolme MILJARDIA kertaa ympäri maailman.

Tilaa Sari keikalle!

Sarin ohjelmisto kattaa useita esityskokonaisuuksia suurille ja pienille lavoille, niin lapsi- kuin aikuisyleisöllekin. On kyseessä sitten lastentapahtuma, yritystilaisuus, festarit, koulun tai päiväkodin juhla, tai vaikkapa lapsesi syntymäpäivät, Sarilta löytyy juuri oikea ohjelma, joka posauttaa tunnelman kattoon!

Suosituissa Meet & Greeteissä lapset pääsevät tapaamaan somestaran henkilökohtaisesti.

 

Some

      TikTok

       Youtube

       

Suositukset:

Sarin esitys tyttäreni syntymäpäivillä ihastutti niin lapsia kuin aikuisiakin! Hän on hurmaava esiintyjä, jolla on taito ottaa yleisö haltuun. Suosittelen lämpimästi!

Anna-Maija Tuokko

Näyttelijä

Sarin esitys ylitti odotukseni! Hän sai yleisön nauramaan vedet silmissä nukkekavereidensa kanssa. Lisäksi Sarilla on upea kyky muokata esityksensä sopimaan niin lapsille kuin aikuisille yleisönsä mukaan. Iso peukku!

Jarkko Tamminen

Imitaattori